Evoir tekee sijoittamisesta helppoa

Evoir on julkaistu

Tätä päivää on odotettu

Mukavaa toukokuista maanantaita. Tätä päivää on odotettu niin Evoirin tiimin osalta, kuten monen seuraajankin – Evoir on julkaistu. Tämän eteen on tehty kovasti töitä ja haasteitakin on mahtunut matkalle. Olemme suunnattoman iloisia siitä, että saamme tämän tarpeeseen luodun työkalun viimein asiakkaiden käyttöön.

Olemme alusta asti olleet sitä mieltä, että parhaiten asuntosijoittajan arkea helpottavista toiminnoista tietää itse asuntosijoittaja. Evoirin kehitysprosessin aikana olemmekin saaneet tärkeää tietoa suoraan asuntosijoittajilta. Haluamme pitää käyttäjämme mukana kehitysprosessissa myös jatkossa - sillä juuri teidän avulla me teemme yhdessä parhaimman mahdollisen työkalun jokaisen asuntosijoittajan tarpeeseen.

Mitä kaikkea tämä vuokranantajan digitaalinen työkalupaketti sitten sisältää? Asuntosijoittaja voi seurata vuokranmaksua Evoirissa automaattisen vuokranmaksunseurannan kautta, automatisoida kirjanpitoa sekä allekirjoittaa ja arkistoida asiakirjoja. Evoirin hallintapaneelista saat myös kätevästi haltuusi vaikkapa muuttotarkastuksen ja muut liitteet suoraan vuokralaiselta!

Tulevaisuuden varalle suunnitelmissa on vielä paljon muutakin: olemme keskustelleet verohallinnon kanssa kehitettävistä asiakkaillemme hyödyllisistä rajapinnoista. Rajapinnan avulla voitaisiin sujuvasti OmaVeron ja Evoirin välillä toimittaa tietoa ennakkoveroista, lisäennakoista, tehdä ilmoituksia ja tarkistaa esitäytettyjä veroilmoituksia peilaten Evoirin tietoihin. Tavoite tässäkin kuitenkin se, että kyseisistä toiminnoista automatisoitaisiin mahdollisimman moni, sillä Evoirissa asiakkaalla on jo kaikki tämä tarvittava tieto valmiina. Näiden ja muiden suunnitelmien etenemistä voit edelleen seurata sosiaalisesta mediasta: Facebook ja Instagram.

Miten Evoiria pääsee käyttämään? Kaikki on tehty käyttöönotosta saakka helpoksi:

  1. Rekisteröidy palveluun
  2. Valitse itsellesi sopiva paketti
  3. Lisää asuntosi

HUOM! Evoirin käyttöönottoa pohtiessasi on hyvä huomioida, että myös Evoir on pääomatuloista vähennykelpoinen kulu.

Käyttöönottoon ja muihin Evoiriin liittyviin kysymyksiin saat vastauksen todennäköisimmin täältä. Tarvittaessa voit käydä lähettämässä myös kysymyksen lomakkeella osoitteesta evoir.fi/yhteydenotto.

Erityiskiitos koko tiimille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille panoksestanne. Kiitos myös seuraajille, joista osa olette olleet mukana matkassa jo alusta saakka.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja kesää!

Toivottaen
Pyry Palosaari
CEO, Evoir

Haluatko kuulla kaikki
uutiset ensimmäisenä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!